Frühshoppen

Zondag 27 augustus

13.00 – 17.00 uur

Wanneer U zondag in een dirndl of lederhose komt ontvangt U 2 munten!

Hilgelander Musikanten

De Hilgelander Musikanten is een fantastisch kapel van 19 enthousiaste en ervaren muzikanten uit alle windstreken van de Achterhoek. Onder leiding van Kapelmeester Andre van Huizen brengen zij een breed repertoire van Egerlander en Moravische muziek uit de Alpenlanden.

George Baker

Wie George Baker zegt, zegt ‘Una Paloma Blanca’ en ‘Little Green Bag’. Grote hits die de George Baker Selection in het verleden heeft gescoord en nog altijd mogen rekenen op een hoog meezing gehalte! De afgelopen jaren is George Baker nog even actief geweest als voorheen. Zo deed hij vele radio- en TV-shows, honderden live optredens in Nederland, België en Duitsland.

In 2000 legde hij de hand aan zijn laatste solo album, getiteld ‘Flashback’, met de enerverende single ‘Reasons to believe’. Na beluistering van het album wordt duidelijk waarom Baker Nederlands meest succesvolle zanger en componist allertijden is: zo’n groot talent voor het schrijven van instant klassiekers is maar weinigen gegund.

Der Falsche Heino

Blau, blau blüht der Enzain’, ‘Ein Festival der Liebe’ en ‘Du’: het zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits veroverde Heino de harten van zijn publiek.
Der Falsche Heino weet elk publiek in een uitzinnige massa  om te toveren. Als een ervaren, doorwinterde rasartiest creëert hij een feestsfeer op topniveau! Tijdens zijn show neemt hij het publiek mee naar de hits van toen. Jong en oud genieten optimaal van ouderwetse gezelligheid!
Ein Festival zum geniesen!

Der Roy Kaiser

Al op zeer jonge leeftijd kwam Roy Kaiser (eigenlijke naam: Hanzel-Jürgen) in aanraking met het artiestenbestaan. Hanzel-Jürgen werd al snel ontdekt door de plaatselijke opeldealer die goede connecties had met Karl von Sahnestrumpfhausen, de manager van Heinz Schwanzunterkampf een plaatselijke artiest met veel succes met name in de rosse buurt van München. Het was dan ook hier waar Hanzel-Jürgen, inmiddels door von Sahnestrumpfhausen tot ‘Roy Kaiser’ gebombardeerd, zijn eerste grotere successen beleefde en zijn eerste meisjesharten brak.

Nu, veertig jaren later en vele hits achter zijn naam, heeft Roy besloten zijn Zuid-Duitse charmes in Nederland te etaleren. Inmiddels ervaren en volwassen, heeft Roy nog niets verloren van zijn jeugdige overmoed en ondeugende inborst.  Roy, Zuid-Duits genot voor Neerlands zintuigen!