Feesttent artiesten

Vrijdag en zaterdag spelen verschillende bands het dak van de tent! Hieronder een overzicht van alle bands die in 2017 in de feesttent aan de zuidzijde komen spelen! Wil je weten wanneer ze spelen? Bekijk het volledige programma!

Broadway

Broadway, de naam staat in de wereld synoniem voor glamour, klasse, verrassend entertainment en sfeer. Wie wel eens op Broadway is geweest ziet en proeft daar de cultuur van muziek en beleving en laat zich keer op keer verrassen. Zo is het ook bij Broadway de Band.
Dat is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire vol Guilty Pleasures en een feest van herkenning, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew. De ideale invulling voor elk event, want de coverband Broadway kan en wil alles en overal spelen. Van bedrijfsfeest tot de grootste tentfeesten en van de meest intieme bruiloft tot een swingende discotheek.
Broadway is de ideale band om mee te werken. Zonder allerlei fratsen maar gewoon zeer gedegen, altijd optimaal presterend en bovenal van een top niveau in Nederland. Broadway behoort tot de top van de Nederlandse coverbands en laat dat altijd en overal zien!

Plebz

Plebz bestaat uit 5 ervaren muzikanten die stuk voor stuk beschikken over veel ervaring. W
ij passen ons aan jullie aan en gaan direct met jullie voor de grote hoofdprijs: een mega knalfeest! We houden van stevig gas geven als je komt voor de rust, dan had je beter een sauna arrangement kunnen boeken. Wij
zijn pas tev
reden als jullie de kelen schor geschreeuwd hebben en minstens 2 liter zweet hebben verdampt van het springen! Je kunt gerust zeggen dat Plebz een allround repertoire heeft. Van Top40 tot rock, van Nederlandstalig tot dance en van een lekkere polonaise tot aan een ballad waarbij we jullie keihard mee laten zingen. En zoals gezegd passen we ons aan aan het publiek! Qua muziekkeuze gaan we tijdens een optreden alle kanten op, want zeg nou zelf: een bergweg met haarspeldbochten is immers veel spannender dan een saaie snelweg!

Bandje Speciaal’
Bandje speciaal is sinds 2013 niet meer weg te denken uit het Nederlandse feestcircuit. In een sneltreinvaart laten zij alle guilty pleasures voorbij razen!
Dit seizoen gaan de mannen voor nog gekker, harder, strakker en specialer! Nieuwe medley’s met alle hits van vroeger en nu! Nieuwe outfits! Nieuwe show elementen. Van feesttent tot kleine kroeg, festival tot bruiloft. Bandje Speciaal speelt door tot dat de hele zaal inclusief de hal op z’n kop staat en gaan dan zelfs nog even door!

Enthousiast? Kom dan zeker een keer kijken en mee feesten, zorg dat Bandje Speciaal jouw volksfeest compleet maakt!

MMOOZZ
High quality, energiek, muzikaal, up to date, stijlvol, maar vooral ook het ieder feest voorzien van entertainment op topniveau!

Een band met een missie: “Everybody Happy!!

MMOOZZ bestaat uit zes sprankelende persoonlijkheden, waarvan Stefan en Mendy (beiden bekend van Starmaker/K-Otic) de hoofdrol op zich nemen. Cijfer daarnaast zeker de overige 4 talentvolle muzikanten/zangers niet weg. Zowel; Marcel, Maurice, Roel als Willem verstaan hun vak als geen ander. De band heeft zichzelf de afgelopen jaren ruim bewezen door honderden feesten te laten slagen door deze te voorzien van entertainment op een zeer hoogstaand niveau.

Dugar drive-in show
Vrijdag 25 augustus 18.00 – 19.30 uur
Zaterdag 26 augustus 18.30 tot 21.00 uur