Corso in Concert

Donderdag 25 augustus

20.00 uur Muzikale rondgang met muziekvereniging Excelsior.

20.30 uur Corso in Concert in feesttent door Kon.W.O.V.:

Een spetterend muzikaal feest voor iedereen

Samen met Werner Redlich zorgt de Koninklijke Winterswijksche Orkest-Vereeniging voor een muzikaal, gezellig maar vooral feestelijke start van het volksfeestweekend.

Tijdens deze avond gaat het speciaal voor de jubilerende corsogroep van de KWOV geschreven muziekstuk ‘The making of..’ in première. Het harmonieorkest en de slagwerkgroep geven verbeelding aan het de corsogroep en het bouwen van de corsowagens.

De slagwerkgroep, deze avond voor het laatst o.l.v. Emile Laarveld, laat zelf zien wat swingen is. Verder zal het orkest o.l.v. Christian Ansink, naast harmoniemuziek, vooral met pop- en schlagermuziek een groot feest bouwen in de tent.

Als speciale gast is zanger Werner Redlich uitgenodigd. Ooit begonnen in de soundmixshow bij Henny Huisman, via diverse (televisie) optredens in binnen- en buitenland, een rol in Anatevka, fiddler on the roof en een aantal jaren geleden in The Wall in de Steengroeve, een tweetal eigen albums en nu tijdens het Corso in Concert in de grote tent op de markt.

We maken er samen een groot (meezing)feest van! Om helemaal in de juiste sferen te komen is het extra leuk als bezoekers in dirndls en lederhosen komen!

Corso in Concert is vrij toegankelijk. Het concert start om 20.30 uur en eindigt rond 23.30 uur. In de grote tent op de Markt zijn zitplaatsen, wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, wees dan op tijd. De tent is geopend vanaf 19.00 uur.

Corso in Concert is een gezamenlijke productie van Vereeniging Volksfeest en Kon.W.O.V..