Corso in Concert

Donderdag 29 augustus
Feesttent vanaf 20.30 uur

Een spetterend muzikaal feest voor iedereen

Het orkest van Muziekvereniging Excelsior onder leiding van Henk Jan Heijnen heeft een compleet nieuw programma voor u samengesteld. Samen met zeer getalenteerde vocale gasten brengt Excelsior een programma van André Rieu tot Tina Turner en van Normaal tot Hazes.

Het 85-koppig harmonieorkest trapt af met een programma van licht klassiek, bekende soundtracks en swingende Latijns-Amerikaanse muziek. De mooie ouvertures en marsen klinken meteen bekend in de oren en u waant zich bij André Rieu op het Vrijthof in Maastricht.

In het tweede deel begeleidt Excelsior de vijftien energieke zangeressen van Fabulous Fif-teen. Samen met hun vijfkoppige band hebben de dames eerder opgetreden in theaters en op festivals. Tijdens Corso in Concert brengen ze onder andere muziek van Queen, Tina Turner, Beyoncé en Normaal. 

Het dak gaat er gegarandeerd af in de finale, wanneer niemand minder dan de Winterswijkse zanger Kang-Ming Ling de bekendste hits van André Hazes ten gehore zal brengen. ‘Zij Gelooft in Mij’, ‘Kleine jongen’ en ‘Bloed, zweet en tranen’, u zingt ze allemaal zo mee.

Corso in Concert is vrij toegankelijk. Het Concert start om 20.30 uur en eindigt rond 23.30 uur. In de grote tent op de Markt zijn zitplaatsen, wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, wees dan op tijd. De presentatie van deze avond is in de vertrouwde handen van Jeroen Brittijn.

Corso in Concert is een gezamenlijke productie van Vereeniging Volksfeest en Muziekvereniging Excelsior.