Route en parkeren

Winterswijk staat het laatste weekend van augustus altijd in het teken van Volksfeest en Bloemencorso. Voor veel Winterswijkers betekent dit een weekend feest, bloemencorso kijken en heel veel (oude) vrienden en bekenden terug zien. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus a.s. zullen de vele corsowagens vanaf 10.00 uur weer door de straten van Winterswijk trekken.

08.30-9.00 uur Klokluiden
09.00 uur Afhalen vaandels bij de President van de Vereeniging Volksfeest, de heer H.C. Smit, Eelinkes 51 met muziek van muziekvereniging Excelsior.

10.00 uur Start Bloemencorso
met de volgende muziekkorpsen: Muziekvereniging Excelsior, Chr. Muziekver. Eendracht, Crescendo Ratum, St. Jan Meddo, Concordia Kotten, Kon. W.O.V.
De Malletband Concordia Kotten loopt voor het bloemencorso uit.

Route van vrijdag:
Gemeentekantoor, Stationsstraat, Dingstraat, Zonnebrink, Vredensestraat, Singelweg, Peperbus, Groenloseweg, Haitsma Mulierweg, Gasthuisstraat.

Na afloop van het bloemencorso zullen de muziekkorpsen zich bij het bestuur van Vereeniging Volksfeest afmelden in de tent aan de Zuidzijde van de markt. 

09.00 uur Afhalen vaandels bij de President van de Vereeniging Volksfeest, de heer H.C. Smit, Eelinkes 51 met muziek van de Kon.W.O.V..

Schema zaterdag

10.00 uur  START GROOT BLOEMENCORSO
met de volgende muziekkorpsen: Kon. W.O.V., Concordia Kotten, St. Jan Meddo, Gastkorps Rijnmondband ,Crescendo Ratum, Chr. Muziekver. Eendracht, Muziekvereniging Excelsior.

Route: Gemeentekantoor, Stationsstraat, Dingstraat, Zonnebrink, Laan van Hilbelink, Hortensialaan, Kloetenseweg, Acacialaan, Vredenseweg, Singelweg, Peperbus (muziek naar de markt via de Meddosestraat), Groenloseweg, De Tricot (eindopstelling)

Na afloop van het bloemencorso zullen de muziekkorpsen zich bij het bestuur van Vereeniging Volksfeest afmelden in de tent aan de Zuidzijde van de markt.