Inschrijfavond bloemencorso

Op vrijdagavond 25 juni aanstaande vindt de inschrijfavond voor het bloemencorso plaats. We gaan als organisatie van het bloemencorso uit van een rijdend corso.

De inschrijving zal bij Blend61 plaatsvinden in het zaaltje of onder de overkapping bij het zaaltje. Tussen 19.30 uur en 21.00 uur kan er worden ingeschreven. Wagens die uiterlijk op vrijdag 25 juni 21.00 uur zijn ingeschreven komen in aanmerking voor de premie voor deelnemers aan het corso. Deze dient persoonlijk te worden afgehaald of tijdens de inschrijfavond moet worden getekend voor overschrijving per bank.

We zijn bezig met de portal voor de inschrijvingen. We zullen aanmeldingen vrijdagavond noteren en zelf de voorbereidende handelingen voor de portal verrichten zodat de inschrijving daarna door jullie kan worden aangevuld. Omdat er nog niet zelf kan worden ingeschreven, kan het zijn dat er even moet worden gewacht. Houd je ook daarbij dan aan de anderhalve meter afstand.

Bij Blend61 hebben we enkel de tafels beschikbaar voor de inschrijving. Dit is niet op het terras en er zijn op het terras verder ook geen tafels gereserveerd. Zou je (binnen de toegestane regels) nog na willen zitten, dan is het aan de inschrijvers zelf om daarvoor een reservering te maken bij een horecagelegenheid naar keuze. Wij hopen je te zien op vrijdag 25 juni aanstaande zodat we ook in deze gekke tijden toch een mooi aantal wagens mogen inschrijven voor het corso 2021.