Dagelijks bestuur

Sinds 7 november 2023 Heeft Bob Konings het penningmeesterschap van Ge (helemaal links op de foto) overgenomen.
Dagelijks bestuur Vereeniging Volksfeest bestaat op dit moment uit:

 • Hans Smit

  President
  Naam Hans Smit
  Geboortedatum 25-12-1960
  Burgerlijke stand Gehuwd, met Annemarie
  Werk Algemeen Directeur Koopmans Bouwgroep BV Enschede
  E-mailadres hc.smit@hetnet.nl
  Telefoonnummer 0543-530438
  Wat is je functie bij het Volksfeest? President
  Waarom zit je bij het Volksfeest? In mijn jonge jaren heb ik vele malen meegebouwd aan de corsowagens van Skinny Binny. Daarnaast was mijn vader actief bestuurslid van het Volksfeest. Het Volksfeest is tweemaal per jaar, Koninginnedag en augustus, niet meer weg te denken in de samenleving van Winterswijk. Het brengt alle geledingen van onze bevolking ongedwongen bij elkaar. Wij vieren dan in het middelpunt van ons dorp het feest en genieten van het bloemencorso. Volksfeest Winterswijk is als het carnaval van het Zuiden! Als President zet ik mij graag in voor deze fantastische Vereeniging.
 • Jacqueline Wiechers

  Secretaris
  Naam Jacqueline Wiechers
  Geboortedatum 19-10-1962
  Burgerlijke stand Gehuwd, met Frits Renskers
  Werk Huishoudkundige, thans werkzaam als tandartsassistente
  E-mailadres secretariaat@volksfeest.nl
  Telefoonnummer 0543-517295 | 06-22824638
  Wat is je functie bij het Volksfeest? Secretaris
  Waarom zit je bij het Volksfeest? Omdat ik het ontzettend leuk vind! En natuurlijk ben ik er gewoon mee opgegroeid. Maar ook Frits leek het aardig. Aangezien onze vaders tegelijk uit het bestuur gingen, zouden we allebei in aanmerking kunnen komen. Mijn voorstel was toen om te strijden in het bloemencorso met een versierde fiets. Frits koos daarop eieren voor zijn geld en stemde ermee in dat ik ervoor zou gaan……….!!!!
 • Bob Konings

  Penningmeester
  Naam Bob Konings
  Geboortedatum 29-11-1974
  Burgerlijke stand Gehuwd, 3 kinderen
  Werk manager gemeente Oude IJsselstreek
  E-mailadres
  Telefoonnummer 0543 534656 | 06 22861011
  Wat is je functie bij het Volksfeest? Penningmeester
  Waarom zit je bij het Volksfeest? Het Winterswijks Volksfeest roept bij mij veel mooie herinneringen op. Als klein kind ging ik naar de kermis en deed ik mee aan de kinderspelen. Later bouwde ik mee aan de corsowagens van de Skinny Binny Club en nu draag ik als bestuurslid van Vereeniging Volksfeest op een andere manier bij aan de organisatie van het Volksfeest. Net als veel andere Winterswijkers die zich ieder jaar weer inzetten voor mooie corsowagens, feestelijke muziek en andere vrijwillige activiteiten. Dat is mooi! Want alleen met de inzet, hulp en deelname van alle Winterswijkers is het Volksfeest het Volksfeest zoals wij dat in Winterswijk kennen. Ik vind het een fantastisch feest en een mooie traditie om mij voor in te zetten, samen met alle andere vrijwilligers binnen en buiten de Vereeniging Volksfeest. Om trots op te zijn!