Lintjesregen!

Een bestuurslid, een oud-bestuurslid en twee corsobouwers zijn door Zijne Majesteit Koning Willem Alexander van een lintje voorzien. In willekeurige volgorde:

Willem van den Berg
Al meer dan 30 jaar (1990)  is Willem lid van ons bestuur. Elk jaar weer zien wij Willem tijdens onze Konings- en Volksfeestdagen met hart en ziel zich inzetten voor onze Vereeniging. Hij geniet, samen met Margot, met volle teugen van het gehele programma en neemt zijn taken zeer serieus, maar vol passie op. De rondtocht op de vooravond, de vaandels afhalen bij de president, het bloemencorso, het afmelden en het dweilen. Willem laat geen mogelijke onbenut om voor op te lopen bij zijn orkest “ Excelsior”. Laten we hopen dat we Willem tijdens Volksfeest 2021 weer in jacquet mogen aanschouwen. Namens alle (oud-) bestuursleden feliciteren we je, en natuurlijk ook Margot, van harte met deze koninklijke onderscheiding. (Lid in de Orde van Oranje Nassau). Het is je van harte gegund.

Marlies Joldersma
Na 15 jaar bestuurslidmaatschap heeft Marlies in 2020 afscheid genomen als actief lid van onze Vereeniging. Wij kennen Marlies als één van de eerste dames die in jacquet met hoge hoed voor de muziek (Concordia Kotten) liep tijdens het bloemencorso. Maar we kennen Marlies ook van de vele andere functies die zij vervuld, zoals elk jaar bij de Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente, waar zij de voorzittersrol van de 100% Winterswijk prijs op zich neemt. De burgemeester heeft, namens de Koning, ook haar met een mooie onderscheiding, Ridder in de Orde van Oranje Nassau, geridderd. Marlies, en natuurlijk ook Anjo, namens alle (oud-)bestuursleden, van harte gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding.

Peter ten Hagen
Alhoewel geen bestuurslid van onze Vereeniging, maar wel al vele jaren één van de beeldbepalende gezichten van ons mooie jaarlijkse bloemencorso. Ook Peter hebben wij als Vereeniging Volksfeest een mooi boeket bloemen gestuurd en hem van harte gefeliciteerd met zijn lidmaatschap in de Orde van Oranje Nassau.

Peter Zieverink,
Ook geen bestuurslid, maar ook een corsobouwer in hart en nieren. Tijdens de lintjesregen, in het bijzijn van familie en Burgemeester Joris Bengevoort is hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Gefeliciteerd met jouw lintje!