Lintjesregen voor leden Vereeniging Volksfeest

Vandaag was het weer tijd voor de traditionele lintjesregen. John van Duren, Willy Smit, Harry Meulenkamp en Henk-Jan Tannemaat, van harte gefeliciteerd!
Zij ontvingen dit blijde nieuws vandaag telefonisch van onze burgemeester Joris Bengevoord. Door corona heel anders dan we gewend zijn, maar niet minder bijzonder.

John van Duren
Ridder in de Orde van Oranje-Nassau John van Duren (56) heeft een groot aantal bestuurlijke functies vervuld. Hij was bestuurslid van muziekvereniging Excelsior (1983-1992), vicepresident van de Nederlandsche Tafelronde (2002-2003), bestuurslid van de stichting Tafelronde Hulpfonds (2002-2018), oprichter en bestuurslid van Sociëteit Het Pakhuys (2002-2018) en bestuurslid van de Vereniging Industrie Groothandel & Dienstverlening (IG&D) in Doetinchem. Op dit moment is hij nog actief als lid van het hoofdbestuur van de Vereeniging Volksfeest Winterswijk (2002-heden) en als bestuurslid van de Stichting Beveiliging Bedrijven Doetinchem (2011-heden).

Willy Smit
Lid in de Orde van Oranje-Nassau Willy Smit (62) heeft als vrijwilliger diverse bestuursfuncties vervuld. Van 1984 tot 2002 was hij voorzitter van voetbalvereniging VV Ratum. In die functie was hij betrokken bij de fusiebesprekingen die later leiden tot FC Trias. Als bestuurslid van FC Trias was hij verantwoordelijk voor de nieuwbouw op sportcomplex ’t Huininkveld. Daarnaast is hij sinds 1999 lid van het algemeen bestuur van de Vereeniging Volksfeest Winterswijk en maakt hij deel uit van de optochtcommissie van het bloemencorso. Daarnaast is hij sinds 2006 voorzitter van de Stichting Sport Bataafseweg Winterswijk. Sinds 2013 is hij ook voorzitter van de Foundersvereniging van Theater De Storm. Verder is hij sinds 2017 bestuurslid van de Ondernemerskring Winterswijk (OWIN).

Ook oud-leden Harry Meulenkamp en Henk-Jan Tannemaat hebben de lintjes meer dan verdiend!