Programma de Storm

9.45 uur Afhalen van de vaandels
ten huize van de President, de heer H.C. Smit, Eelinkes 51. Vertrek met muziekvereniging Excelsior en bestuur naar de Paardenmarkt.

12.00 uur Koningsconcert in de feestzaal
Het Koningsconcert wordt dit jaar verzorgd door de Kon. WOV. Het harmonieorkest laat een gevarieerd, populair programma horen met als thema “Helemaal Hollands”. Ieder nummer heeft een connectie met Nederland: een Nederlandse componist, gezongen door een Nederlandse artiest of gewoon lekker in het Nederlands. Het eerste gedeelte van het programma bestaat voornamelijk uit instrumentale nummers. In het tweede blok wordt de zang afwisselend verzorgd door Maartje en Simon.

14.00 uur Fruhshoppen in het theatercafe
Tweede deel van het Koningsfeest wordt verzorgd door Bonkenbargkapel. In het gezellige theatercafé van De Storm brengen zij een programma van Egerländer Blaasmuziek ten gehore. Naast de muziek wordt ook de gezelligheid en ‘gemeudelijkheid’ niet vergeten.

16.00 uur Kinderbal in de feestzaal met Warboel
Sander Berendsen speelt geen voorstellingen voor kinderen, maar met kinderen. Ze spelen de sterren van de hemel, voor alle mensen die komen kijken. Je hoe er niet eens voor te repeteren. Stille kinderen, verlegen kinderen, sportieve kinderen, stoere kinderen. Iedereen is welkom. De één speelt mee, de ander kijkt liever. Sander laat ieder kind in zijn waarde en weet de juiste snaar te raken. Wil je spelen in de Warboelband? Dan moet je zeker komen. Oh ja… vergeet niet te buigen! Het is zo cool om applaus te krijgen! Entree is gratis.