Koningsdagconcert

Donderdag 27 april
Aanvang 12.00 uur (zaal open 11.30 uur)
Theater De Storm

Geniet deze Koningsdag van echte fanfareklassiekers tot heerlijke hits die iedereen bekend in de oren klinken. Dit alles afgewisseld met feestelijke sambaritmes waarbij je niet stil kan blijven zitten!

Eendracht Winterswijk nodigt u uit voor dit heerlijke muziekfeest met medewerking van het Achterhoeks Fanfare Orkest en de Ritmische Rakkers. Als gezellige, veelzijdige en ambitieuze vereniging vinden we het elke keer een uitdaging om mooie projecten neer te zetten. Eén van die projecten is het Achterhoeks Fanfare Orkest (AFO), onder leiding van Gerd Wensink.

Met het AFO biedt Eendracht jonge talentvolle componisten de kans om nieuwe muziek te maken en krijgen muzikanten de kans om nieuwe wer- ken uit te voeren. Bij elke editie van het AFO werken we samen met jonge componisten van compositieklassen van de conservatoria in Zwolle, Enschede en Utrecht. Naast het AFO presenteren de Ritmische Rakkers zich aan het Winterswijkse publiek. Deze groep slagwerkers van Eendracht neemt u onder leiding van sambaspecialist en entertainer Frans Kemna mee naar de wereld van de samba! En dan blijkt dat slagwerk en theater een prima combinatie zijn. Reken met Frans en zijn Rakkers vooral ook op een interactief deel 😉