Festiviteiten rondom Koningsdag gaan niet door [persbericht]

WINTERSWIJK – Al een paar weken houdt het coronavirus Nederland in zijn greep, het aantal besmettingen neemt helaas nog altijd toe. Een ongekende situatie, die een ernstige bedreiging vormt voor de volksgezondheid, met name voor de kwetsbaren onder ons.

Niet alleen de volksgezondheid wordt getroffen. Voor velen is een onzekere tijd aangebroken: wat betekent deze crisis voor hun bedrijf, hun baan en eigen bestaan? Een grote zorg van een ieder, ook van Vereeniging Volksfeest.

Afgelopen weken heeft het hoofdbestuur de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de adviezen en richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten gehouden. 

We kunnen deze crisis alleen maar samen te boven komen door ons te houden aan deze oproepen van de overheid en diens specialisten. 

Om deze reden heeft Vereeniging Volksfeest besloten om alle geplande activiteiten rondom Koningsdag 2020 af te gelasten.

Niet alleen voor alle Winterswijkers, maar zeker ook een grote teleurstelling voor iedereen die betrokken is bij de organisatie van Koningsdag. Echter een onvermijdelijk besluit, waarover alle betrokkenen geïnformeerd zijn, dan wel de komende dagen geïnformeerd worden.

We hopen iedereen in goede gezondheid in augustus weer te mogen zien tijdens het Volksfeest & Bloemencorso op 27, 28, 29 en 30 augustus.