Tijden, route en parkeren

Bloemencorso 2022

Winterswijk staat het laatste weekend van augustus altijd in het teken van Volksfeest en Bloemencorso. Voor veel Winterswijkers betekent dit een weekend feest, bloemencorso kijken en heel veel (oude) vrienden en bekenden terug zien. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus a.s. zullen de vele corsowagens vanaf 10.00 uur weer door de straten van Winterswijk trekken.

Schema vrijdag

09.00-09.30 uur Klokluiden
09.00 uur Afhalen vaandels bij de President van de Vereeniging Volksfeest, de heer H.C. Smit, Eelinkes 51 met muziek van muziekvereniging Excelsior.

10.00 uur Start Bloemencorso
Route van vrijdag:
Gemeentekantoor, Stationsstraat, Dingstraat, Zonnebrink, Vredensestraat, Singelweg, Peperbus, Groenloseweg, Haitsma Mulierweg, Gasthuisstraat.

Na afloop van het bloemencorso zullen de muziekkorpsen zich bij het bestuur van Vereeniging Volksfeest afmelden in de tent aan de Zuidzijde van de markt. 

19.30 uur Prijsuitreiking Bloemencorso
In de tent – Zuidzijde van de markt.

Schema zaterdag

09.00 uur Afhalen vaandels bij de President van de Vereeniging Volksfeest, de heer H.C. Smit, Eelinkes 51 met muziek van Kon.W.O.V..

10.00 uur  START GROOT BLOEMENCORSO

Route: Gemeentekantoor, Stationsstraat, Dingstraat, Zonnebrink, Laan van Hilbelink, Hortensialaan, Kloetenseweg, Acacialaan, Vredenseweg, Singelweg, Peperbus (muziek naar de markt via de Meddosestraat), Groenloseweg, De Tricot (eindopstelling)

Na afloop van het bloemencorso zullen de muziekkorpsen zich bij het bestuur van Vereeniging Volksfeest afmelden in de tent aan de Zuidzijde van de markt.

Route en parkeren